Conan O’Brien iloitsi liian aikaisin – ykkönen vain viikon ajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten televisiosuosikki Conan O’Brien on ollut suurissa vaikeuksissa katsojalukujensa kanssa siitä saakka kun hän astui maineikkaan Jay Lenon saappaisiin NBC-kanavan Tonight-ohjelman isännäksi. Erityisesti ohjelman vieraiden heikkoa tasoa on kritisoitu laajasti, ja samaan aikaan kilpailija David Letterman on vienyt katsojat.

Ilo olikin viime viikolla ylimmillään, kun NBC julisti Conanin katsojakisan voittajaksi. O’Brien sai nimittäin viime viikolla enemmän katsojia kuin Letterman. Ilo oli kuitenkin hyvin lyhytaikaista, sillä jo tällä viikolla Letterman ohitti jälleen Tonight Show’n ja Conan joutui luovuttamaan kruunun takaisin kilpailijalleen.

Lomakausi on muutenkin sekoittanut ohjelmien katsojamääriä huomattavasti viime viikkoina. Samalla televisioyhtiöt kiistelevät siitä kuinka paljon ohjelmia katsotaan jälkikäteen tallentavilta digibokseilta ja verkosta. Näitä lukuja ei vielä saada laskettua mukaan virallisiin tuloksiin. Conan O’Brien on suosittu erityisesti 18 – 49 vuotiaiden katsojien joukossa, kun Letterman vie voiton tätä vanhemmissa katsojissa.