Ero paljasti – Hollywood-pari oli salaa naimisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Emmy Rossum erosi aiemmin tällä viikolla musiikkimoguli Justin Siegelistä. Nyt eron taustalla kuohuu, sillä tuoreimpien väitteiden mukaan pariskunta olisikin ollut naimisissa erotessaan.

Julkkisbloggaaja Perez Hiltonin saamien tietojen mukaan julkkisparin erossa ei ollutkaan kyse vain seurustelun päättymisestä, vaan avioerosta. Parin kerrotaan yllättäen hakevan avioeroa, joten Rossum ja Siegel olivat ehtineet kaikessa hiljaisuudessa avioitua ennen eroaan.

Häitä on väitteiden mukaan juhlittu jo kaksi vuotta sitten, mutta mediat eivät ole saaneet asiasta tietoja. Parin kerrotaan halunneen pitää liittonsa poissa julkisuudesta, ja siinä he onnistuivatkin hyvin. Nyt suhde ja avioliitto ovat molemmat kuitenkin ohi.