Homoseksiä brittien Big Brotherissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Big Brother -ohjelmassa on nähty tällä viikolla harvinaisen räväkkää menoa, kun ensin yksi asukas jäi kiinni muiden asukkaiden savukkeiden pimittämisestä ja nyt realitykilpailussa on nähty myös homoseksiä.

Brittien BB-talossa parhaillaan asuvat avoimesti homoseksuaalit BB-Charlie Drummond ja BB-Rodrigo Lopez olivat eilen riidoissa keskenään ja lupasivat pysytellä myös erossa toisistaan, ettei homma menisi käsirysyksi. Lopulta he kuitenkin leppyivät ja päätyivät lopulta viettämään intohimoisen yön saman peiton alla. Katso kuva tästä tai tästä.

Charlie ja Rodrigo ovat olleet BB-talossa toistensa kimpussa monin tavoin jo pidemmän aikaa tehden toisilleen muiden muassa käytännön piloja. Muutenkin talossa on viime päivinä ollut lehtitietojen mukaan harvinaisen suuri seksuaalinen jännitys, kun parit ovat kuherrelleet toistensa kanssa ristiin.