Hui, onko tämä tosiaan Michael Jackson?! Katso huima kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolitoista kuukautta sitten menehtynyt poptähti Michael Jackson on edelleen päivittäin otsikoissa kulissien takaisen elämänsä sekä kuolemaansa liittyvän rikostutkinnan merkeissä. Nyt julkisuudessa on julkaistu jälleen ennennäkemätön kuva Jacksonista.

Kyseessä on Make-Up Artist -lehden tuorein numero, jonka kannessa Michael Jackson nähdään vahvasti maskeerattuna. Poptähden hurja valokuva on peräisin vuonna 1997 julkaistun Ghosts-lyhytelokuvan kuvauksista. Stan Winstonin ohjaamassa leffassa Jackson nähtiin muiden muassa Super Ghoulin roolissa. Katso kuva tästä tai suoraan tästä.

Samaisessa lehtijutussa haastattelussa ovat Jacksonille työskennelleet meikkitaiteilijat Michael Westmore ja Steve Johnson, jotka tekivät parhaansa, jotta poptähti kykeni shoppailemaan tuntemattomana. Mukana on myös kuvassa nähtävän maskin tehneen Richie Alonzon haastattelu. Hänen mukaansa Michael Jackson halusi ehdottomasti päästä käymään Toys’R’Us -lelukaupassa kyseisessä hurjassa maskissa.