Supertähdet yhteislomalla – vilautuksia toisensa perään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan Rivieralla lomailee parhaillaan varsin nimekäs brittikaksikko, kun poptähti Lily Allen ja supermalli Kate Moss nähtiin yhdessä viettämässä railakasta lomapäivää huvijahdilla.

St. Tropezin vesillä Kate ja Lily nousivat toissapäivänä suurehkolle jahdille. Aurinkoisen päivän aikana julkkistähdet hauskuttivat itseään ja muita esimerkiksi hyppimällä kannelta veteen näyttävillä uimahypyillä. Mukana olleet miehet ottivat myös osaa touhuun. Mukana jahdilla oli myös Kate Mossin kuusivuotias tytär Lila.

Kahden räväkän supertähden reissatessa ei vilautuksilta voida välttyä. Kate Moss paljasti ilmeisen tahattomasti rintansa jo ennen parivaljakon laivaan nousua, kun Lily Allen puolestaan esitteli rintaansa paparazzeille vasta Välimeren aalloille päästyään. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.