Michael Douglasin pojalle potkut elokuvasta – elinkautinen vankeus uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Hollywood-tähti Michael Douglasin poika Cameron Douglas pidätettiin epäiltynä huumekaupasta. Nyt pidätys on laittamassa hänen leffauransa jäihin.

Pari vuotta sitten edellisen kerran kokaiinin hallussapidosta pidätetty Cameron jäi tällä kertaa poliisin haaviin New Yorkissa epäiltynä metamfetamiinin hallussapidosta, myynnistä ja välityksestä.

Hän näytteli vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs In The Family -elokuvassa, jonka pääosissa nähtiin hänen isänsä sekä isoisänsä Kirk Douglas. Elokuvaura uhkaa kuitenkin loppua lyhyeen, sillä narkomaanin maineella ei Hollywoodissa pitkälle yleensä päästä.

Viihdejulkaisu TMZ kertoi eilen, että Cameron olisi saanut ohjaaja Andrew Jonesin päätöksellä tuplapotkut The Beautiful Outsiders -elokuvasta. Douglas toimi leffassa sekä näyttelijänä että apulaistuottajana, mutta nyt häntä ei haluta enää mukaan projektiin.

Potkujen virallisen syyn mukaan pidätys ja tuleva oikeudenkäynti vaikeuttavat nuoren näyttelijän matkustamista lefffan kuvauspaikalle Britanniaan sekä vaikeuttaa myös näyttelijän vakuuttamista. Mikäli hänet tullaan aikanaan tuomitsemaan huumekaupasta, joutuu hän mitä ilmeisimmin kiven sisään pitkäksi aikaa. Minimituomio on kymmenen vuotta ja maksimituomio elinkautinen.