Poliisi: Twilight-tähden henkivartijat liian avuttomia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffat saavat pian jatkoa valkokankaalla, kun New Moon – Uusikuu saa ensi-iltansa. Tässä kuussa ryhdytään kuitenkin kuvamaan jo sarjan kolmatta Eclipse-osaa.

Leffan pääroolia esittävä Robert Pattinson kuvaa sitä ennen kuitenkin Remember Me -elokuvaa New Yorkissa. Parhaillaan käynnissä olevien kuvausten tiimellyksessä paikallinen poliisi on joutunut ripittämään kuvauspaikalla hääriviä henkivartijoita.

Viranomaisten mukaan Robert Pattinsonin selustaa vahtiva turvatiimi ei ole nimittäin tarpeeksi ammattitaitoinen käsittelemään näyttelijän perässä juoksevia fanilaumoja. Muutama viikko sitten viihdelehdissä uutisoitiinkin kuinka Pattinson joutui taksin töytäisemäksi paetessaan fanilaumaa kadulle.

– Liika on liikaa. Hänen turvamiehensä eivät ole tehtäviensä tasalla pitääkseen hänet turvassa. Heillä ei ole mitään hajua siitä kuinka toimia yleisömassojen kanssa, poliisista kommentoitiin Irish Central -lehdelle.