Täh, juutalainen televisiotähti poseeraa Hitlerinä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien supersuositusta Roseanne-ohjelmasta myös Suomessa tunnetuksi tullut televisiotähti Roseanne Barr on kohahduttanut viime vuosina moneen otteeseen lausunnoillaan ja kuvillaan.

Näin on käynyt myös nyt, kun televisiotähti on esiintynyt juutalaisessa Heeb-huumorilehdessä Adolf Hitleriksi puettuna. Tutuun tapaansa televisiotähti pyrkii tekemisillään venyttämään ihmisten sietokyvyn rajoja. Tuoreiden ”palaneet juutalaiskeksit” -teemaisten kuvien takia onkin jälleen odotettavissa todellinen vastalauseiden myrsky. Katso kuvat tästä.

Roseanne Barr nousi sitcom-komediasarjansa myötä jättimäiseen suosioon, mutta sarjan lopettamisen jälkeen vuonna 1997 hän ei ole ollut juurikaan julkisuuden valokeilassa. Kuusi vuotta sitten hän yritti palata televisioon oman henkilöhahmonsa ympärille rakennetulla The Real Roseanne Show’lla, mutta sarja floppasi nopeasti. Taannoin Roseanne ennusti myös maailmaloppua.

– Tiedän, että maailma tulee räjähtämään kesäkuussa 2006, sillä se lukee Raamatussa. Silloin koko maailma loppuu, kaikki räjähtää ja kaikki kuolevat. Meillä on enää muutamia kuukausia elinaikaa, Roseanne kauhisteli kolme vuotta sitten.