Big Brotherissa yllättävä sääntömuutos

Big Brother · Stara.fi

Suomen seuraavan Big Brother -tuotantokauden alkamista odotellaan vielä, joten BB-fanit joutuvat kauden alkamiseen saakka seuraamaan ohjelman brittiversiota. Nyt kisan säännöissä on tehty merkittävä muutos.

Tähän saakka BB-talon asukkaat eivät ole saaneet keskustella toistensa kanssa nimeämisistä. Nyt, ensimmäisen kerran ohjelman kymmenen vuoden historian aikana, asukkaat saavat keskustella nimeämisistä toistensa kanssa.

Tätä sääntöä on aiemmin rikottu yleisesti niin Britanniassa kuin Suomessakin, ja asiasta on jaettu paljon rangaistuksia. Kilpailijat saavat siis etukäteen kertoa toisilleen kenet haluavat ulos talosta. Sääntömuutos mahdollistaa myös entistä avoimemman liittoutumisen asukkaiden välillä ei-toivottujen henkilöiden saamiseksi ulos talosta ja kilpailusta.