David Beckham kahden tulen välissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon superjulkkis David Beckham on parhaillaan kahden tulen välissä, sillä hänen tulee pian tehdä vaikea päätös tulevaisuudestaan. Los Angelesin L.A. Galaxy -joukkueeseen pitkän ja rahakkaan sopimuksen tehnyt tähti halutaan nimittäin takaisin Eurooppaan.

Äskettäin muutaman kuukauden ajan AC Milanissa pelannut Beckham palasi muutama viikko sitten Los Angelesiin vain saadakseen niskaansa joukkueensa fanien raivon. David oli nimittäin vihjannut, ettei jenkkien taso ole kovinkaan korkealla. Fanit ilmoittivat luopuvansa brittivahvistuksesta mielihyvin. Nyt Englannin maajoukkueen johto haluaa Davidin takaisin.

The Sun -lehden mukaan joukkueen johtaja Fabio Capello on ilmoittanut, että David Beckham saa unohtaa haaveet maailmancupista, ellei hän palaa tämän vuoden puolella kotimaahansa. Samaan aikaan Davidin vaimo Victoria Beckham on viimein saamassa jalansijaa Hollywoodin julkkismaailmassa, joten hän ei välttämättä ole enää halukas palaamaan kotiin.