Formula 1 -kisojen konsepti uusiksi – lisää sirkushuveja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autourheilun kuninkuusluokka Formula 1 tulee syksyllä saamaan hieman uudenlaisen konseptin, kun nopeiden autojen lisäksi kilpailujen yhteydessä ryhdytään järjestämään muitakin viihdytyksiä.

Formula 1 -organisaatio ja Universal Music Group ovat parhaillaan työstämässä sopimusta, jonka puitteissa kilpailuista tehdään aikaisempaa monipuolisempia viihdetapahtumia. Tarkoituksena on järjestää esimerkiksi F1 Rocks -konsertteja jo syksyllä. Kisojen tapaan myös konsertit aiotaan esittää maailmanlaajuisesti suorina livelähetyksinä.

Ensimmäinen F1 Rocks tullaan tämän hetkisten suunnitelmien mukaan järjestämään syyskuussa Singaporen Grand Prix -kilpailun yhteydessä. Yhteensä konsertteja kaavaillaan kilpailukalenteriin asiasta uutisoineen Reutersin mukaan kuudesta kahdeksaan.

– Kaikki televisioyhtiöt sanoivat samaa. He ovat odottaneet tällaista jo vuosien ajan, koska kaikki mitä he ovat tähän saakka saaneet on ollut Formula 1 -kilpailu. Me olemme kuitenkin kaikkea muuta kuin pelkkä kilpailu. Me pääsemme myös backstagelle kuljettajien ja poptähtien kanssa, konsertteja suunnittelevan All the Worlds -yhtiön johtaja Paul Morrison kertoi.

Konserttien lisäksi tulossa on myös oma lifestyle-tyylinen televisio-ohjelma backstagen tapahtumista kuljettajien ja poptähtien näkökulmasta.