Hautapaikka paljastui: Tässä lepää Michael Jackson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuusi viikkoa sitten kuollut poptähti Michael Jackson on viimein päässyt haudan lepoon. Hänet haudattiin torstaina 6. elokuuta Forest Lawn -hautausmaalla sijaitsevaan mausoleumiin.

Jackson odotti hautaamista perheensä kiistojen takia viikkokausia muistotilaisuutensa jälkeen. Nyt myös loput Jacksonin aivoista on palautettu omistajalleen. Supertähden hautapaikka oli määrä pitää perheen toivomuksesta salaisena.

Lehtitietojen mukaan Michael Jackson saatettiin haudan lepoon Berry Gordonin omistamaan mausoleumiin, jonne voidaan haudata yhteensä 18 ruumista. Tamla Motown Recordsin perustajan miljoonien arvoisen mausoleumin edessä ollut nimikirjain ”G” on nyt peitetty lähes kaksimetrisellä kivipaadella. Katso kuvat tästä.

Supertähden hautarauhaa valvoo myös luonnollisen kokoinen marmori-Jeesus, jonka viereisen seinän kolmimetriseen marmoripaateen on kaiverrettu Rudyard Kiplingin runo Jos. Luonnollisesti hautapaikalla on ympärivuorokautinen vartiointi. Vaikka Jackson lepää nyt mausoleumissa, ei se välittämättä ole vielä hänen lopullinen hautapaikkansa, sillä perheen kiistely jatkuu. Suunnitelmissa on edelleen myös hautaaminen Neverlandiin.