”Hulk Hogan petti minua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Hulk Hogan, on käynyt läpi kivuliasta eroaan Linda-vaimostaan jo parin vuoden ajan, sillä noin 30 miljoonan dollarin omaisuuden jakaminen ei sujunut kivuttomasti.

49-vuotias vaimo asuu nykyisin uuden 19-vuotiaan poikaystävänsä kanssa perheen hulppeassa asunnossa. Eroriidat ovat jo hiljalleen historiaa, mutta Linda Hogan on jatkanut ex-miehensä sivaltamista julkisuudessa. Nyt hän on antanut haastattelun Good Morning America -ohjelmalle. Siinä hän vahvistaa, että eron taustalla oli uskottomuus.

– Mukana oli uskottomuutta. Hän petti minua. Se pelotti minua, koska ajattelin, että ”Hyvä Jumalani, onko tämä minun syytäni?” ja mietin olenko vain typerä perheenäiti, tai olenko lihava tai liian tyhmä? Tuollaisessa tilanteessa sitä alkaa syyttää itseään ja se on todella surullista, Linda Hogan kertoi.

Myös Hulk Hogan on tiedottajansa Elizabeth Rosenthalin välityksellä myöntänyt pettämisen, mutta hänen mukaansa avioliitto oli sen tapahtumahetkellä jo peruuttamattomasti karilla, ABC News uutisoi. Äskettäin Hulk Hogan vuodatti realityohjelmansa kuvauksissa katkeria kyyneleitä entisen kotitalonsa edustalla.

– En voi uskoa, että raadoin joka päivä 30 vuoden ajan rakentaakseni tuon talon perheemme kodiksi ja nyt siellä asuu joku 19-vuotias, Hulk Hogan totesi kyyneleiden lomasta.