Pamela Anderson: ”Minulla on jakautunut persoonallisuus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-ohjelmasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson nähtiin taannoin vierailevana tähtenä myös suositussa Borat-elokuvassa. Nyt hän on paljastanut kärsivänsä jakautuneesta persoonallisuudesta.

Surffari-sähkömies Jamie Padgettia nykyisin tapaileva Pamela Anderson on aina pitänyt esiintymisestä aivan toisena henkilönä. Nyt asiaan on saatu kuitenkin hieman vakavampi näkökanta, kun povipommi puhui aiheesta.

– Minulla on jakautunut persoonallisuus. Poikaystäväni ja minä haluamme kertoa, että harrastamme paljon roolileikkejä. Heti kun kamera sammuu, otan jo uuden roolin. Ihmiset eivät pidä minua näyttelijänä, mutta kaikki on minulle yhtä performanssia. Pidän paljastelusta ja olen mikä olen. En kaipaa kenenkään hyväksyntää, Pamela Anderson kertoi

Jakautuneen persoonallisuuden syynä voi mahdollisesti olla lapsuuden trauma. Sairaudesta kärsivien keskuudessa on myös yleistä, että heidät voi vaivuttaa syvään hypnoosiin.