Sophie Monk keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk joutui taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa, mutta toipui siitä nopeasti. Nyt kengurumaan julkkistähti on ehtinyt jo nauttimaan kesästä asianmukaisessa asussa.

29-vuotias laulajakaunotar on nimittäin ikuistettu nauttimassa Australian kesän vilvoittavista vesistä rannalla Malibussa. Hänen kotimaassaan on parhaillaan keskitalvi, mutta Kaliforniassa kelpaa samaan aikaan lekotella auringossa. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.