Povipommi Jordanin uusikin suhde karilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andrelta keväällä avioeropaperit erinäisistä syistä eteensä saanut povipommi Jordan, eli Katie Price, on viettänyt viimeisen parin viikon ajan kiihkeitä hetkiä uuden miesystävänsä, vapaaottelija Alex Reidin kanssa.

Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan romanssi olisi ajatumassa kiville vain muutaman viikon jälkeen. Andre on sivaltanut pariskuntaa ja erityisesti tulevaa ex-vaimoaan kovin sanoin uudesta suhteesta, mutta Katie totesi toissaviikolla haastattelussa saavansa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa.

Eilen Katie Price oli morsiusneitona kahdelle homoystävälleen, jotka uusivat vihkivalansa. Hän saapui tilaisuuteen yhdessä lastensa ja Reidin kanssa. Lehden mukaan Jordan olisi samalla paljastanut ystävilleen olevansa kurkkuaan myöden täynnä Alexia. Tämä siitä huolimatta – tai juuri siksi – että Alex muutti viime viikolla Katien ja lasten luokse heidän kotiinsa.

– Olen kyllästynyt häneen käyttäytymiseensä. Meillä oli aikamme hauskaa, mutta hän ei ole oikea minulle ja olen valmis menemään eteenpäin, Katie kertoi lehden mukaan.

Lisäksi Katien kerrotaan epäilevän, että Alex on hänen kanssaan vain saadakseen julkisuutta. Siksi povipommi onkin ilmoittanut häntä seuraavalle kuvausryhmälle, että Alexia ei saa jatkossa enää kuvata. Alexin kerrotaan puolestaan kieltäneen Katien kodista kaikki Peter Andrea esittävät valokuvat.