Rihanna tekee ”shakirat” – yllättävä tyylinmuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva Shakira yllätti äskettäin paluusinglensä musiikkityylillä. Latino oli saanut antaa tilaa hieman perinteisemmälle discopopille. Nyt hän saa seuraa, kun Rihanna on tekemässä samanlaisen peliliikkeen.

Tähän saakka vain r&b-musiikkia julkaissut Rihanna suunnittelee vaihtavansa musiikkityyliään hieman eurooppalaisemmaksi. Hän on lyöttäytynyt yhteen brittiläisen Chase & Status -duon kanssa, joka on tunnettu erityisesti drum & bass -yhtyeenä. Asian paljasti duon toinen puolisko Saul Milton.

– Olemme työskennelleet muutaman viikon ajan Rihannan ja hänen ihmistensä kanssa salaisessa paikassa. Hän on ihana ja ammattimainen tyttö. Olimme otettuja saadessamme työskennellä hänen kanssaan, Milton kertoi Daily Star -lehdelle.

– Materiaali, jota hän tällä hetkellä tekee, minä ostaisin sitä ehdottomasti ainakin itse. Luvassa on suuri muutos.

Milton kertoi lehdelle myös, että Rihanna otti yhteyttä duoon kuultuaan heidän tekemänsä Saxon-kappaleen (kuuntele alla olevasta videosta). Rihannan kerrottiin tykästyneen erityisesti kappaleen taustabiittiin ja halunneen samanlaista nopeaa drum & bass -soundia myös seuraavalle levylleen.