Kristin Cavallari pelastaa uraansa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Nyt Cavallari on tekemässä paluuta televisioon, kun hänet kiinnitettiin äskettäin Lauren Conradin tilalle The Hills -sarjaan.

Realitysarjaa on viime aikoina markkinoitu Kristinin näyttävillä bikinikuvilla, mutta kaunotar on muutenkin pyrkinyt maksimoimaan saamansa mediatilan näyttäytymällä lähes päivittäin bikineissä paparazzien liepeillä. Julkisuutta kalasteleva tähti on myös onnistunut tavoitteessaan, sillä hän on komeillut otsikoissa viikoittain. Katso tuoreimmat bikinikuvat tästä.

22-vuotias Kristin Cavallari nousi julkisuuteen, kun Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjaa ryhdyttiin tuottamaan hänen koulussaan. Sarjassa seurattiin myös hänen rakkauselämänsä kiemuroita. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänestä tuli nopeasti seurattu julkkis, joka pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Näitä lehtiä ovat muiden muassa Rolling Stone, Seventeen, Teen People, Teen Vogue, Blender ja GQ. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.