Täh, 27-vuotias Britney Spears sai elämäntyöpalkinnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet ja artistit kerääntyivät eilen illalla Yhdysvalloissa järjestettyyn vuosittaiseen Teen Choice Awards -palkintogaalaan. Yksi illan palkituista oli poptähti Britney Spears, joka sai yllättävän pystin.

Pikkutytöstä saakka televisiossa esiintynyt ja 16-vuotiaana poptähdeksi noussut Britney Spears on nykyisin 27-vuotias, ja hän on tehnyt kuluneen vuoden aikana hienon nousun elämänsä aallonpohjalta takaisin viihdemaailman kärkikaartiin.

Yli kymmenen vuoden ura on ollut erittäin menestyksekäs, mutta silti palkintogaalassa saatu pysti herätti huomiota. Britney Spears palkittiin nimittäin elämäntyöstään.

Kohuttu poptähti on parhaillaan tauolla Circus-kiertueeltaan, joka käväisi äskettäin myös Suomessa. Parin vuoden takaisten sekoilujensa takia Britney on edelleen oikeuden määräyksestä isänsä holhouksessa, mutta järjestely halutaan purkaa mahdollisimman nopeasti.