R.I.O. : After The Love

Singlet · Stara.fi

Housetähti Bob Sinclarin parin vuoden takaisten hittibiisien myötä tanssilattioita on yhä useammin täyttänyt jamaikalaisvaikutteinen poljento, jota onkin viime aikoina tarjottu oikein urakalla. Genren tuorein singlelohkaisu on After The Love, joka yhdistelee ko. vaikutteita perinteisen beachhousen pohjalle.

Vokaalipuolella Karibia-tunnelmat hoidetaan vokaalipuolella hieman liiankin pitkälle Sinclarin tyyliin, jolloin mielessä pyörii lähinnä esikuvan kopiointi. Urbaanin legendan mukaan kaikki melodiat on jo joskus keksitty, eikä kukaan kiellä matkimasta toisen musiikkityyliä. Silti jokin nyt särähtää turhan selvästi korvaan.

Kokonaisuutena After The Love on kuitenkin ihan kelvollista beachhousepoppia, joka olisi voinut saada suuremman jalansijan mikäli kappale olisi julkaistu jo ennen kesähelteitä. Eiköhän tämäkin viisu soi runsaanpuoleisesti tulevan syksyn ja talven tanssilattioilla.

Pisteet 3/5