Ranskan presidentin mallivaimo bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy ja hänen nykyinen vaimonsa Carla Bruni on kuvattu viettämässä merellistä aurinkolomaa Cap Negressä, Etelä-Ranskassa. Lomakuvien perusteella entinen supermalli on edelleen huippukunnossa.

Presidentti ja Carla Bruni ikuistettiin sekä rannalla että vesileikeissä. Lisäksi julkkispari kuvattiin suutelemassa hellästi meressä. Tyylikkäisiin mustiin bikineihin sonnustautunut Ranskan ensimmäinen nainen käytti vedessä telmiessään myös räpylöitä. Katso kuvat tästä. Lisää kuvia löytyy tästä.

Taannoin maineikas huutokauppatalo Christie’s myi Carla Brunin alastonkuvan New Yorkissa järjestetetyssä huutokaupassa. Myyty kuva on peräisin vuodelta 1993 ja sen on ikuistanut valokuvaaja Michel Comte. Kyseinen kuva löytyy esimerkiksi tästä. Muita alastonkuvia Brunista löytyy löytyy tästä.