Unohtuiko paita Ashley Greene?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää kohuotsikoissa alastonkuviensa takia komeillut Twilight-tähti Ashley Greene saa edelleen lunta tupaan myös ilman alastonkuviaankin. Hän esiintyi nimittäin sunnuntaina järjestetyssä Teen Choice Awards -tapahtumassa asussa, joka aiheutti muutamia kysymyksiä.

Alice Cullenin roolia vampyyrirainassa näyttelevä Ashley Greene ilmaantui gaalailtaan lyhyeen kukkamekkoon sonnustautuneena, mutta eniten ihmetystä aiheutti hänen yläosansa. Se näytti nimittäin siltä, että Greene olisi unohtanut lähtiessään pukea paidan ylleen. Lähinnä korsettia muistuttava asu ei ollut välttämättä kovin onnistunut valinta julkkisgaalaan. Katso kuvat tästä.

Asustaan huolimatta Ashley palkittiin tapahtumassa Parhaana tuoreena kasvona.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodissa. Hän aloittaa vielä tämän kuun aikana kolmannen Twilight-elokuvan kuvaukset. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.