Jessica Stroupin paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien nuorta polvea edustava näyttelijä-malli Jessica Stroup poseeraa rohkeissa kuvissa Esquire-lehden seuraavan numeron sivuilla.

Kaunotar nähdään lehdessä poseeraamassa alusvaatteisillaan ja pelkkään lakanaan verhoutuneena. Eräässä kuvassa hän on pukeutunut valkoiseen harsomaiseen paitaan, joka on niin ohut, että se paljastaa vatsan lisäksi myös nuoren tähden rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Jessica Stroup on näyttelijä-malli, joka tunnetaan nykyisin parhaiten 90210-nuorisosarjassa nähtävästä Erin Silverin roolistaan. 15-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt Jessica aloitti näyttelemisen 18-vuotiaana Nickelodeon-kanavan suositusa Unfabulous-sarjassa. Sittemmin hän on tähdittänyt jo monia sarjoja ja televisioelokuvia. Varsinainen läpimurto antaa vielä odottaa, mutta pian hänet nähdään valkokankaalla Homecoming-elokuvassa yhdessä Mischa Bartonin ja Matt Longin kanssa.