Suomalaisyhtyeelle uskomaton keikkadiili yleisurheilun MM-kisoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksassa suurta suosiota nauttiva suomalaisyhtye Sunrise Avenue esiintyy perjantaina 14. elokuuta 2009 yleisurheilun MM-kisojen avajaisissa Berliinissä. Tilaisuus on ainutkertainen, sillä kyseessä on yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista.

Yhtye soittaa juhlallisessa tilaisuudessa Popgasm -albumin ensimmäisen singlen The Whole Story. Avajaiset myös televisioidaan ympäri maailman ja on hyvin mahdollista että Sunrise Avenue saa tätä kautta massiivisen yleisön esiintymiselleen. Tarkkoja lähetystietoja ei ole avajaisista vielä tullut, joten jää nähtäväksi mahtuuko yhtyeen esiintyminen tv-lähetykseen.

ZDF, yksi Saksan suurimmista tv-asemista, on valinnut The Whole Storyn tapahtuman viralliseksi tunnuskappaleeksi. Biisi tullaan siis kuulemaan kymmeniä kertoja ZDF:n lähetyksissä koko kisojen ajan. Muutama vuosi sitten samainen kanava valitsi Fairytale Gone Bad kappaleen Tour De France -kisan tunnuskappaleeksi, tämän jälkeen Sunrise Avenue nousi raketin lailla keskieurooppalaisten tietoisuuteen.