Tehosekoitin jättää viimeiset jäähyväiset Oulussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi lauantaina Oulussa järjestetään aikaisemmilta vuosilta tuttu Suomi-ilmiö -konsertti. Raksilan Messuaukiolla esiintyvät tuolloin muiden muassa uransa viimeisen keikan tekevä Tehosekoitin.

Suomirock-teemalla ratsastavan konserttitapahtuman muina esiintyjinä nähdään Egotrippi, Eppu Normaali ja Stella. Konsertti alkaa kello 15.50 Egotripillä ja päättyy vasta puoliltaöin.

Järjestäjä pyytää katsojia jättämään sateenvarjot kotiin, sillä niiden tuominen on turvallisuussyistä kielletty. Tuttuun tapaan myös lasereiden, ilotulitteiden, soihtujen, alkoholijuomien, lasipullojen, purkkien, aseiden, kameroiden, telttatuolien, videolaitteiden, nauhureiden ja eläinten tuonti alueelle ja sen läheisyyteen on kielletty. Alueelle saa kuitenkin tuoda alkoholittomia ja avaamattomia maksimissaan puolen litran muovipulloja sekä kännykkä- ja pokkarikameroita.