Ashley Greene haastaa nettilehtiä oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime päivän aikana viihdemaailman pääuutisiin on lukeutunut näyttelijä Ashley Greenen alastonkuvakohu, kun tähden nakukuvat vuotivat maanantaina verkkoon. Kuvat julkaistiin lukuisilla verkkosivustoilla, mutta ne suurin osa poisti ne tähden lakimiesten otettua yhteyttä.

Lakimiesten viestissä vahvistettiin, että kuvat ovat aitoja, sillä siinä kerrottiin kuvien kaikkien oikeuksien – myös kuvien julkaisuoikeuksien – kuuluvan Greenelle. Tähden taustavoimat uhkasivat oikeusjutuilla nettilehtiä, jotka eivät poista kuvia.

Nyt on selvinnyt, että kaikki eivät kuitenkaan totelleet käskyä, ja 22-vuotias Hollywood-kaunotar aikoo haastaa julkaisut leivättömän pöydän ääreen, People-lehti kertoi. Alastonkuvien alkuperää tai kuvaamisen ajankohtaa ei ole vieläkään paljastettu. Greene ei ole muutenkaan suostunut kommentoimaan koko tapausta.