Televisiokoomikko tunaroi – vitsaili teinitähden nakukuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna järjestetyn Teen Choice Awards -tapahtuman jälkipyykkiä puidaan edelleen viihdelehdissä. Nyt median hampaisiin on joutunut televisiokoomikko Dane Cook, joka pääsi ääneen suorana televisioidun palkintogaalan esiintymislavalla.

Viime viikolla Vanessa Hudgens nousi jälleen otsikoihin alastonkuvillaan, kun vuosia piilossa pysyneet otokset päätyivät lopulta verkkoon. Teen Choice Award -tapahtuman tuottajat olivat kuitenkin kieltäneet aiheesta vitsailun, mutta Cook ei moisesta välittänyt.

Juontonsa loppuvaiheessa Dane Cook nimittäin tiedusteli missä on Vanessa Hudgens. Kun nuori tähti nosti innoissaan kätensä katsomossa, iski koomikko häntä vyön alle sanallisesti.

– Sinun pitää pitää vaatteet ylläsi! Koomikko hihitteli itsekseen lavalla.

Tämän jälkeen Vanessa oli iskusta silminnähden tyrmistynyt, sillä hän ei odottanut saavansa moista kohtelua julkkisgaalassa. Katso video tästä linkistä tai artikkelin alta. Vain muutama päivä Vanessan tuoreimman kuvaskandaalin jälkeen myös Twilight-kaunotar Ashley Greenen nakukuvat vuotivat verkkoon