Nimi olikin enne? Hiphop-tähti C-Murder tuomittiin murhasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanha sananlasku sanoo, että nimi on enne. Sitä se oli ainakin amerikkalaiselle hiphop-tähdelle, joka tuomittiin eilen toisen asteen murhasta.

Tuomittu oli New Orleansista kotoisin oleva 38-vuotias Corey Miller, jonka artistinimi on C-Murder. Nimestä tuli ennen, kun hänet tuomittiin louisianalaisen yökerhon edustalla ampuma-aseella tehdystä teini-ikäisen pojan murhasta. Tuomion pituus julistetaan myöhemmin. Miller on hieman tunnetumman Master P -räppärin pikkuveli.

Alunperin oikeudenkäynti järjestettiin jo vuonna 2002, mutta nyt asia otettiin uudelleen käsittelyyn, koska ensimmäisessä käsittelyssä vuonna 2003 todistaneilla kolmella miehellä oli kaikilla rikollinen menneisyys.

Asiasta kertoneen E! Onlinen mukaan tässäkin oikeudenkäynnissä nähtiin mielenkiintoinen näytelmä, kun tuomari passitti jo kertaalleen päätöksensä tehneen valamiehistön takaisin huoneeseensa. Tuomari oli kuullut, että yksi valamiehistä päätyi tuomitsemaan syytetyn päästäkseen aikaisemmin pois oikeustalolta. Lopulta artisti tuomittiin äänin 10-2.