Flegmaatikot-yhtye tekee paluun Blockfest-tapahtumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 21. – 22. elokuuta järjestettävillä Blockfest-kaupunkifestivaaleilla koetaan jälleen hiphop-historian siipien havinaa. Viime vuonna loppuunmyyty Tullikamari sai kunnian nähdä muiden muassa suositun Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen uran viimeisen keikan.

Tänä vuonna haikeat tunnelmat vaihtuvat kuitenkin iloisiin jälleennäkemisiin, kun Flegmaatikot palaa puolestaan keikkalavalle usean vuoden tauon jälkeen. Leijonamielestä, Spesialistista ja Tiedemiehestä koostuva Flegmaatikot-yhtye juhlistaa Blockfesteillä kymmenvuotista taivaltaan ainutlaatuisen comeback-keikan voimin.

Blockfesteillä nähdään myös Signmarkin ensimmäinen festivaaliesiintyminen sen jälkeen, kun mies allekirjoitti levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa ja pääsi maailman ensimmäisenä kuurona artistina levyttämään kansainväliselle levy-yhtiölle.

Perjantain pääesiintyjä Capone-N-Noreaga saapuu Queensista ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään ja lauantaina illan huipentaa puolestaan Fintelligens erityisellä Blockfest Special -esityksellään, jonka aikana Elastiselta sekä Iso H:lta kuullaan uunituoretta materiaalia ensimmäistä kertaa ja vieläpä mahdollisten monikansallisten tähtivierailijoiden kera.

Tampereen Tullinaukion alueella järjestettävä festivaali oli viime vuonna loppuunmyyty, mutta silti kaksipäiväiseksi laajentuneen tapahtuman päivälipun hintaa on nyt alennettu. Festivaaleille ei ole ikärajaa, mutta nuorimpien toivotaan saapuvan huoltajan seurassa. Täysi-ikäisille on erillinen anniskelualue. Lipuista on lunastettu jo yli puolet ja lippuja on vielä saatavilla Tiketistä ja Lippupisteestä.