Idol-tähden huima ”photoshop-laihdutus” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lesbohuhujen kourissa vielä keväällä painiskellut American Idol -ohjelman voittaja Kelly Clarkson poseeraa parhaillaan Self-lehden tuoreen numeron kannessa. Tähden fanit ovat samalla ihmetelleet 27-vuotiaan tähden yllättävän solakkaa olemusta.

Nykyisin keskimääräistä popparia tukevammassa kunnossa oleva laulajatähti vaikuttaa kuvan perusteella laihtuneen silmänräpäyksessä noin kymmenisen kiloa. Urheilun sijaan laihduttamisen ovat tällä kertaa hoitaneet kuvankäsittelijät lehden toimituksessa. Asiasta syntyneen kohun myötä myös lehti on myöntänyt kuvankäsittelyn. Katso kuva tästä.

– Kyllä. Tottakai me teemme jälkikäsittelyä. Mutta muutimmeko hänen olemustaan? Vain saadaksemme hänet näyttämään niin hyvältä kuin mahdollista. Uskon, että tämä kuva on yksi todenmukaisimmista kuvista, joita olemme laittaneet viime aikoina kanteen, päätoimittaja Lucy Danzinger kertoi lehden verkkokeskustelussa.

Kelly Clarkson valitteli taannoin lesbokohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.

– Nuo lesbohuhut eivät ole auttaneet minua seurustelurintamalla. Minä pidän miehistä. Olen erittäin imarreltu, kun tytöt tulevat iskemään minua, mutta en pidä tytöistä siinä mielessä. Pidän pojista, Kelly Clarkson valitteli Hollywood Gossipille.

Viime vuonna Kelly Clarkson joutui kiistaan erään blogin kanssa, joka oli julkaissut hänen musiikkiaan luvattomasti ja ennen aikojaan. Keskeneräisinä verkkoon päätyneet kappaleet olivat nimeltään Close Your Eyes, Ready, One Day ja With a Little Bit of Luck.