Liam Neeson palasi viimein punaiselle matolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Laskettelulomalla päähänsä saamaan iskuun menehtynyt näyttelijätär Natasha Richardson menehtyi maaliskuussa 45-vuotiaana.

57-vuotias Neeson palasi julkisuuteen tiistaina poseeratessaan uuden Five Minutes of Heaven -elokuvansa ensinäytöksessä New Yorkissa. Haastatteluja hän ei kuitenkaan vielä myöntänyt normaaliin tapaan. Lisäksi elokuvayhtiön tiedottajat kielsivät toimittajia jyrkästi esittämästä kysymyksiä tähden yksityiselämästä.

Tähti kertoi kuitenkin elävänsä nykyisin ”vain tässä hetkessä” yhdessä kahden lapsensa kanssa. Hänen tuorein elokuvansa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 21. elokuuta. Leffa kertoo pohjoisirlantilaisesta entisestä terroristista, jota vainoavat muistot hänen tekemistään murhista.