Mila Kunis ei halua enää puhua Ashton Kutcherista

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja pian myös Suomen valkokankailla L.A. Gigolo -elokuvan päätähtenä nähtävä Ashton Kutcher on muodostunut varsinaiseksi painajaiseksi entiselle vastanäyttelijälleen Mila Kunisille. Häneltä tietustellaan nimittäin edelleen Ashtonin kuulumisia.

Mila Kunis ja Ashton Kutcher näyttelivät vuosien ajan paria 70’s Show -sarjassa, mutta ohjelma on lopetettu jo kolme vuotta sitten. Tästä huolimatta toimittajat tivaavat neitokaiselta yhä edelleen tietoja Kutcherista ja hänen tekemisistään kuvauspaikalla. 25-vuotias kaunotar onkin nyt saanut kysymyksistä tarpeekseen.

– Eilenkin eräs nainen kysyi minulta ”Oliko Ashton pilailija myös kuvauksissa?” Vastasin, että ”Voi hyvä Jumalani, todellako?” Silloin tiesin, että haastattelusta tulisi raskas. Samoin kuin silloin kun minulta kysytään millaista oli suudella häntä. Ohjelma on loppunut jo vuosia sitten, joten tuollainen ei ole enää söpöä tai hauskaa, Mila Kunis valitteli Hollywood.com julkaisun mukaan.