MTV ei päästä realitytähteä Tanssii tähtien kanssa -kisaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa valmistaudutaan hiljalleen jo seuraavaan Tanssii tähtien kanssa -tuotantokauteen. Viime päivinä on valittu kilpailijoiksi mukaan tulevia julkkistähtiä. Yksi tähdistä on kuitenkin mahdollisesti putoamassa pois kisasta erikoisesta syystä.

The Hills -sarjasta tunnetuksi tullut, mutta nykyisin omaa ohjelmaansa tekevä realitytähti Audrina Patridge pyydettiin mukaan kisaan ja hän onkin kiinnostunut osallistumaan suosikkiohjelmaan. Audrinan realityohjelmaa tuottava MTV-kanava ei kuitenkaan halua päästää häntä mukaan kilpailevan kanavan kilpailuun, E! Online uutisoi.

– He eivät halua päästää Audrinaa mukaan. He kertoivat, että se on mahdotonta aikatauluongelmien takia. Audrina haluaa olla mukana ohjelmassa ja kaikki hänen ympärillään haluavat hänet mukaan. MTV ei kuitenkaan jostain syystä anna siihen lupaa, lähde paljasti.

Lähipiirin mukaan osallistuminen supersuosittuun realitykisaan olisi hyväksi hänen omalle realityohjelmalleen. Ilmeisesti MTV on kuitenkin eri mieltä asiasta. Muita kisaan uumoiltuja tähtiä ovat Paula Abdul, Vera Wang, Dean McDermott, Lou Ferrigno ja La Toya Jackson.