Salkkarit palaa ruutuihin – verilöyly jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen saippuasarja Salatut elämät jäi keväällä tauolle kohujaksolla, jonka sisältöä jouduttiin tutkimaan myöhemmin Viestinsävirastossa saakka. Räjähdykseen ja elävältä hautaamiseen päättynyt kausi saa vähintään yhtä räväkän jatkon, kun uusi tuotantokausi alkaa.HUOM! Juttu sisältää juonipaljastuksen. Älä lue eteenpäin, jos haluat säilyttää jännityksen.Uuden kauden ensimmäisen jakson nimi on jakson etukäteen nähneen Iltalehden mukaan Kaikkien elämä ei jatku. Nimensä mukaisesti jaksossa kuolee lisää sarjan hahmoja. Lehden mukaan suurin osa hahmoista selviää hengissä kahvila Kentaurissa Sallan ja Ismon hääjuhlan aikana tapahtuneesta räjähdyksestä.Morsian kuitenkin kuolee saamiinsa vammoihin, kuten myös Tanja Jääskeläisen Juulia-tytär. Henkensä menettää myös Eero, joka edellisen kauden päätösjaksossa hautasi raskaana olevan Paulan. Jotta Kauniit ja rohkeat -tyyli säilyisi, selviää avausjaksossa myös uusi yllättävä velipuoli.