Itsensä alastomana ikuistanut teinitähti: ”Pidän valokuvaamisesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias High School Musical ja Bandslam -leffojen näyttelijäkaunotar on pariinkin otteeseen poseerannut alastomana internetin syövereihin vuotaneissa valokuvissa. Näitä useita vuosia vanhoja nakukuvia on päätynyt julkisuuteen yhteensä jo tusinan verran.

Nyt näyttelijäkaunotar onkin onkin kertonut pitävänsä erityisesti valokuvaamisesta.

– Minusta se on hauskaa. Tallentaa tilanteita. Pääsen näihin kaikkiin upeisiin paikkoihin, joten on mukavaa voida ottaa niistä valokuvia, Vanessa kertoi MovieFone-julkaisulle.

Vanessan kannattaisi jatkossa keskittyä oman alastoman vartalonsa kuvaamisen sijaan vaikkapa maisemiin tai muihin ihmisiin. Vaatteet päällä tietenkin. Vanessa ei ole kadonnut maan alle uusimman nakukuvakohun takia, sillä hän joutuu parhaillaan markkinoimaan näkyvästi uutta Bandslam-leffaansa.