44-vuotias supermalli Paulina Porizkova rinnat paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa 44-vuotta sitten syntynyt takavuosien supermalli ja taannoinen televisiotähti Paulina Porizkova on nyt kuvattu lomailemassa julkkisten suosimalla St. Barts -luksussaarella Karibialla. Muiden supermallien tavoin Porizkova ei vaivautunut peittämään rintavarustustaan.

Paulina Porizkova on tullut menestyksekkään malliuransa lisäksi tunnetuksi myös Huippumalli haussa -realitykilpailun Yhdysvaltojen versiosta, kun hänet valittiin kisan tuomaristoon Twiggyn tilalle. Hän osallistui myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan kaksi vuotta sitten. Nyt hän on ottanut rajatonta rusketusta yläosattomissa ja ikuistettu kuviin. Katso kuvat tästä.

Paulina Porizkovan ura alkoi, kun eräs valokuvaaja lähetti otoksiaan hänestä Elle-mallitoimistolle vuonna 1980, jotta toimisto olisi huomannut hänen kuvaustaitonsa. Kuvien perusteella palkattiin kuitenkin niiden malli, joka oli siis Porizkova. Paulina sai kunnian poseerata Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa vuosina 1984 ja 1985. Sittemmin hän on poseerannut lukuisissa muissakin lehdissä, ja myös Playboyn sivuilla vuonna 1987.