BB-Cheryll paljasti hameenalusensa blogissaan – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Cheryll Karri, eli BB-Cheryll, on nyt julkaissut There’s No Wrong -nimisessä blogissaan kuvamateriaalia bileistään. Mukaan on päätynyt myös otos, jossa BB-julkkis paljastaa tahallaan tai tahattomasti hameenalusensa.

– Meidän on jo jonkin aikaa pitänyt viettää tyttöjen kesäiltaa kevyesti drinksutellen tai ulkona syöden, nauttien toistemme seurasta ja ennen kaikkea kesästä. Suunnitelmamme vihdoin onnistui ihan vaan vartin varoitusajallakin vielä. Tarun ystävätär oli myös vierailulla Israelista saakka ja hän halusi mennä aluksi Cubaan, Cheryll kirjoittaa blogissaan.

Kirjoituksen yhteydessä on myös kuvareportaasi alkuillan tapahtumista. Edellä mainitun paljastuskuvan kuvatekstissä Cheryll kirjoittaa ”Vyö sai myös lähteä ja olo vähän keveni kaikin puolin. ;)” Kuvan julkaiseminen ei ole vahinko, mutta sen tarkoitusperä jää kutakuinkin epäselväksi. Katso kuva tästä ja koko kirjoitus tästä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Voice.