BB-Niko: ”Voitte kutsua minua mediahuoraksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edellisen kauden seuratuin kotimainen Big Brother -tähti Niko Saarinen, eli BB-Niko, on parhaillaan parin viikon lomalla Turkissa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Nyt Niko on kirjoittanut blogiinsa hieman lomakuulumisiaan.

– Nyt vaan sattumalta tultiin nettikahvilaan ja halusin vain kertoa että elämä ilman BB-liitettä on ihanaa, mutta samalla todella outoa?! :O Pari kertaa minut on täällä tunnistettu, mutta onneksi tämä mesta on hyvin paljon täynnä kaikkia muita kansalaisuuksia… mutta ei suomalaisia :)

Viestistään päätellen Niko aikoo ottaa lomallaan todellisen irtioton julkkisstatuksesta, sillä yhteiskuvan pyytäjä voisi saada karun kohtelun.

– Ja ilmeeni on kyllä kertonut sen että jos joku heistä ketkä minut on tunnistanut olisi pyytänyt yhteiskuvaa… olisi voinut liha tummua jostain ihan muusta kuin auringosta :D haha!

Ennen lähtöä Niko kirjoitti kuulumisiaan niin ikään blogiinsa.

– Voitte kutsua minua mediahuoraksi, todellisuus on kuitenkin se että taloudellisesti en kaatuisi siihen jos mediat eivät enää välittäisikään minusta. Minun tapauksessa uskon kuitenkin että media on toisinaan ihan hyvä lisä tähän kaikkeen mitä elämässäni tapahtuu ja tottakai tarvitsen heitä… aina toisinaan.