Hollywood-tähden narkkaripoika turvallisempaan vankilaan – elinkautiseksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Michael Douglas on tuskin viime päivinä voinut keskittyä rooleihinsa, sillä hänen poikansa Cameron Douglas pidätettiin äskettäin epäiltynä huumekaupasta. Poikaa odottaa jopa elinkautinen vankeustuomio.

Cameronin jo vuosia sitten eronneet vanhemmat ovat nyt antaneet julkisuuteen ensimmäisen lausuntonsa pidätyksen jälkeen.

– Perhe on järkyttynyt ja erittäin pettynyt Cameronin viimeaikaiseen käytökseen. Jokainen perhe joka on joutunut tekemisiin huumausaineiden kanssa tietää kuinka rankkaa se voi olla, Michael ja Diandra Douglasin tiedottaja tiedotti keskiviikkona.

Takuita vastaan vapaaksi oikeudenkäyntiä odottamaan päässyt 30-vuotias Cameron on nyt vangittu ja siirretty tarkemmin vartioituun rangaistuslaitokseen. Hän jäi nimittäin vapaalla jalalla kiinni vielä toisenkin kerran, kun hänen 32-vuotiaan tyttöystävänsä Kelly Sottin tuomasta hammasharjasta löytyi heroiinia. Huume kuitenkin löytyi ja samalla myös tyttöystävä pidätettiin, People uutisoi.

Pahasti tötöillyttä näyttelijänalkua uhkaa nyt elinkautinen vankeustuomio. Minimirangaistus on kymmenen vuotta vankeutta. Tyttöystävä yrittää vielä vedota siihen, ettei hän tiennyt, että hammasharjan sisälle oli piilotettu huumeita. Hänen juttunsa käsitellään oikeudessa 10. syyskuuta.