Povipommista tuli yrittäjä – Katie Price tuottaa itse realitysarjansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katkeraa avioeroa poptähti Peter Andren kanssa parhaillaan läpikäyvä povipommi Jordan, eli Katie Price, on perustanut oman tuotantoyhtiön. Viime viikkoina pääasiassa viinanhuuruisiin juhliin ja miesten kellistämiseen keskittynyt julkkistähti aikoo jatkossa tuottaa televisio-ohjelmia.

Heti eron jälkeen omaa realityohjelmaansa kuvannut Katie Price haluaa tulevaisuudessa pitää langat käsissään, ja uusi realityohjelma What Katie Did Next on jo hänen Pricey Media -yhtiönsä tuotantoa. Yhtiökumppanina Jordanilla on televisiotuottaja Mark Wagman. Britanniassa ITV2-kanavalla nähtävässä ohjelmassa seurataan povipommin elämää kolmen kuukauden ajan eroilmoituksen jälkeen, kanava kertoi tänään.

Povipommin mukaan ohjelma tulee esittelemään hänestä aivan uudenlaisen puolen. Se lieneekin jo kaikkien tiedossa, sillä heti eron jälkeen hän jätti lapsensa Andren hoiviin ja suuntasi pariksi viikoksi Ibizalle juopottelemaan, strippaamaan, tanssimaan pöydillä ja kaatamaan miehiä. Tällä hetkellä Jordan tapailee vapaaottelija Alex Reidiä, joka muutti perheen kotiin jo viikon kuluttua tapaamisesta.