Megan Fox kehottaa tappamaan koulukavereita! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien naispääosassa supertähdeksi noussut Megan Fox nähdään pian valkokankaalla myös Jennifer’s Body -elokuvan pääosassa. Yhdysvalloissa ensi-iltansa 18. syyskuuta saavassa leffassa Fox näyttelee cheerleaderia, josta tulee yllättäen luokkatovereitaan tappava sarjamurhaaja.

Eilen YouTubessa julkaistiin elokuvan uusi mainosvideo, jonka sisältö on erityisesti kouluissa viime aikoina tapahtuneiden verilöylyjen takia hieman kyseenalaista materiaalia.

– Hei, olen näyttelijätär Megan Fox. Joka vuosi tuhannet yläasteelle menevät koululaiset kokevat kauheita paineita. Meidän täytyy myöntää, että yläaste voi olla kovaa. Lapset ovat julmia, kiusaavat toisia vain koska nämä ovat erilaisia, Megan Fox kertoo videolla.

– Noh, minä sanon vi**t niistä, koska ne eivät tiedä paskaakaan. Ainoa millä on oikeasti merkitystä on olla oma itsensä, ja jos siihen kuuluu tappaa ja syödä kaikki koulusi pojat, minä sanon, että anna mennä, koska mikään ei ole tärkeämpää kuin olla oma itsensä.

Katso video tästä tai artikkelin alta. Suomessa Jennifer’s Body saa ensi-iltansa vasta 22. tammikuuta 2010.