Peter Andre: ”Olen vuodattanut viimeisen kyyneleeni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Peter Andre on käynyt viime kuukaudet rajua sanasotaa tulevan ex-vaimonsa Katie Pricen, eli povipommi Jordanin, kanssa. Uuden singlensä tämän viikon alussa julkaissut laulaja on nyt kertonut päässeensä viimein yli Katiesta.

Andre kertoi vuodattaneensa Jordanin viinanhuuruisten sekoilujen takia viimeisen kyyneleensä ja keskittyvän jatkossa muihin asioihin. Hän ei edes haaveile palaamisesta yhteen lastensa äidin kanssa.

– Jos olisitte kysyneet jokin aika sitten että olisinko valmis palaamaan yhteen, olisin painanut pääni ja vastannut myöntävästi. Nyt kuitenkin tiedän paremmin kuin koskaan, että en tule koskaan enää palaamaan. Olen päässyt siitä täydellisesti yli, Peter Andre kertoi Heatworld-julkaisulle.

– En olisi voinut uskoa meneväni eteenpäin näin nopeasti, ja olisin uskonut tähän kuluvan vuosia. Olen kuitenkin lopullisesti hyväksynyt, että avioliittomme on ohi. Olen vuodattanut viimeisen kyyneleeni.