Rachel McAdamsilla valtava kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elokuvatähti Rachel McAdams ei ole kohuotsikoista tuttu, vaikka hänkin on nykyisin aika-ajoin paparazzien tähtäimissä. Liekö tähti itse halunnut ottaa irtioton vai mitä, mutta nyt Rachel on näyttäytynyt asussa, joka nousi kertaheitolla otsikoihin.

Rachel McAdams ikuistettiin eilen illalla New Yorkissa uuden The Time Traveler’s Wife -elokuvansa ensi-illassa. Kaunotar oli pukeutunut kokovalkoiseen cocktail-pukuun, jossa oli suorastaan valtavan kokoinen kaula-aukko. Tähden rintamus paljastui nimittäin lähes napaan saakka. Katso kuvat tästä.

Ei liene ihme, että McAdams oli asullaan yksi illan kuvatuimmista tähdistä. Kokovalkoisiin oli pukeutunut myös elokuvan tuottajanakin toiminut Brad Pitt. Elokuvassa McAdamsin aviomiestä näyttelevä Eric Bana oli kuitenkin valinnut asukseen perinteisen puvun.

30-vuotias kanadalaissyntyinen Rachel McAdams teki läpimurtonsa vuonna 2004 elokuvassa Mean Girls. Sittemmin hän on näytellyt lukuisissa elokuvissa, kuten Kuokkavieraat, Yölento, Perheen jalokivi ja State Of Play. Kolme vuotta sitten Rachelin oli määrä olla mukana Vanity Fair -lehden nakukuvassa Scarlett Johanssonin ja Keira Knightleyn kanssa, mutta hän perui osallistumisensa viime hetkellä. Samana vuonna hänet ja aviomiehensä Ryan Gosling valittiin Hollywoodin tyylikkäimpien parien listalle, ja hän itse oli maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalla 89.