Tämän takia Vanessa Hudgens oli kauhuissaan Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreen Bandslam-elokuvansa markkinoinnin merkeissä parhaillaan ympäri Yhdysvaltoja matkaava 20-vuotias leffatähti Vanessa Hudgens nähtiin taannoin esiintymässä Oscar-palkintogaalassa. Nyt on selvinnyt miksi hän jännitti tätä esiintymistä erityisen paljon.

Nuori kaunotar lauloi ja tanssi maailman suurimpien elokuvatähtien ja kymmenien miljoonien televisiokatsojien edessä yhdessä vastanäyttelijänsä ja poikaystävänsä Zac Efronin kanssa. He esittivät High School Movie -elokuvan soundtrackiltä kappaleen Last Chance.

Vanessa on nyt paljastanut jännittäneensä keikkaa erityisesti, koska pelkäsi kaatuvansa suurten idoliensa edessä. Yleisössä istuivat nimittäin monien muiden tähtien lisäksi myös Brad Pitt ja Angelina Jolie.

– Olin kauhuissani Oscar-juhlien backstagella, koska minulla oli korkeakorkoiset kengät, enkä halunnut kaatua niillä puolialastomana portaissa Angelinan ja Bradin edessä. Gaalassa oli kuitenkin todella upea esiintyä, Vanessa kertoi brittiläiselle Company-lehdelle.

Yhtä hyvin ei kuitenkaan sujunut viime viikonlopun Teen Choice Awards, jossa koomikko Dane Cook sivalsi nuorta tähteä hänen viime viikolla verkkoon vuotaneista alastonkuvistaan. Cook kehotti juonnossaan Vanessaa pitämään jatkossa vaatteet yllään.