Tarantino suunnittelee kilpailijaa James Bond -elokuville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas elokuvaohjaaja Quentin Tarantino on paistatellut viime päivät parrasvaloissa uuden Kunniattomat paskiaiset -elokuvansa merkeissä. Leffan ensi-iltaa juhlittiin muutama päivä sitten näyttävästi. Nyt hänellä on mielessään kuitenkin jo uudet kunnianhimoiset projektit.

Tarantinon seuraava suurempi projekti edustaa hiukan edellistä suurempaa kokoluokkaa, sillä hänen suunnitelmissaan on luoda vakavasti otettava kilpailija James Bond -elokuville. Maailman tunnetuimmat agenttielokuvat ovat olleet kerta toisensa jälkeen hittejä jo 60-luvun alusta saakka, joten helppoa niiden kanssa kilpaileminen ei ole.

Suunnitelmissa on tehdä elokuvaversio aluksi kolmesta brittikirjailija Len Deightonin kirjasta, jotka ovat Berlin Game, Mexico Set ja London Match, The Sun uutisoi. Kylmän sodan aikakaudelle sijoittuvien tarinoiden pääosassa on salainen agentti nimeltä Bernard Sampson. Tarantino on erityisen kiinnostunut tarinoiden mielenkiintoisista henkilöhahmoista, joiden näyttelijöiksi hän on jo alustavasti kaavaillut brittitähtiä.