The Offspring -rocktähti lomaili ja saunoi Heinolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisyhtye The Offspring lienee useimmille tuttu lukuisista hittikappaleistaan. Tuoreiden tietojen perusteella myös Suomi on tuttu ainakin yhtyeen keulahahmolle Dexter Hollandille, sillä rocktähti käväisi äskettäin kaikessa hiljaisuudessa lomailemassa Suomessa.

Rumba-lehden mukaan Holland saapui Suomeen seuraamaan Heinolassa järjestettyjä löylynheiton maailmanmestaruuskisoja. Hän viihtyi Heinolan maisemissa useita päiviä, torstaista lauantaihin. Nimekäs tähtivieras pääsi testaamaan myös kilpailusaunan, vaikka ei varsinaiseen kisaan osallistunutkaan.

– Dexter on kiinnostunut saunomisesta, ja hänellä on sauna itsellään kotona Kaliforniassakin. Kovasti hän tykkäsi saunasta ja harmitteli, ettei omasta saunastaan lähden yhtä voimakkaita löylyjä, kilpailupäällikkö Ossi Arvela kertoi Rumba-lehdelle.

Samalla reissulla rocktähti paljasti, että hänellä on oma idolinsa Suomessa. Ihailun kohde on nimittäin löylymestari Timo Kaukonen, joka voitti MM-tittelin jo viidennen kerran. Holland otti esimerkiksi valokuvia Kaukosesta tämän käydessä ulkona vilvoittelemassa.