Ensimmäinen South Park julkaistiin leikkaamattomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulttisuosioon maailmalla nousseen South Park -animaatiosarjan ensimmäinen jakso on nyt julkaistu leikkaamattomana sarjan verkkosivuilla. Kahdentoista vuoden takaisessa jaksossa on mukana muutaman minuutin verran ennennäkemätöntä materiaalia.

Matt Stonen ja Trey Parkerin ensimmäistä luomusta päästään jo katsomaan alkuperäisenä versiona joissain maissa, mutta ei Suomessa. Lienee kuitenkin vain ajan kysymys koska se on ladattavissa sarjan fanisivuilta. Asiasta kertoi ensimmäisenä Elisa.net.

Kyseinen jakso ei ole siis vielä virallisesti katsottavissa Suomessa, mutta sivustolla yhtiön tekevän parhaillaan kovasti töitä, jotta tämäkin jakso saataisiin kaikkien nähtäville. Tällä hetkellä sivustolla pyydetään jättämään sähköpostiosoite, johon videon mahdollisesta tulevasta julkaisusta ilmoitetaan.