Heidi Montag sittenkin alastomana Playboyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Costa Rican viidakossa kuvattavan realityohjelman merkeissä viime keväänä moneen kertaan otsikoissa ollut Heidi Pratt, eli Heidi Montag, kutsuttiin ohjelmasta syntyneen kohun myötä poseeraamaan Playboy-lehden kansikuvaan, ja hänen kerrottiin esiintyvän Playboyn syyskuun numerossa alastomana ja esittelevän silikonirintansa.

Maailman seuratuimpiin realityjulkkiksiin nykyisin lukeutuva Heidi Montag poseeraakin nyt Playboy-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kansikuvassa hän on realitykisan teeman mukaisesti sotkettu mudalla ja hänen vatsaansa on kirjoitettu ”Dirt”. Viime viikolla julkisuuteen levisi vain kuvia, joissa ei juuri paljasta pintaa nähty, ja Playboy-sopimus ehdittiin jo julistaa viihdelehdissä pettymykseksi.

Heidi poseeraa aikaisemmissa kuvissa siis bikineissä, mutta nyt verkossa on julkaistu lisää tulevan lehden kuvia. Mukana on viime viikon kuvista poiketen myös alastonkuvia, jotka on luonnollisesti toteutettu hyvällä maulla. Lapsilta kiellettyä materiaalia ei siis juurikaan nähdä. Kuvat löytyvät tästä.

22-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina. Marraskun lopulla avioituneet Heidi Montag ja Spencer Pratt tapasivat The Hills -sarjan kuvauksissa, sillä molemmat esiintyvät sarjassa.