Katherine Heigl: ”Kukaan ei halua 35 orgasmia päivässä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Katherine Heigl nähdään pian The Ugly Truth -elokuvan tähtenä. Leffassa on mukana kohtaus, jossa Katherinen roolihahmo saa yllättäen voimakkaan orgasmin, koska on pukenut illalliselle ylleen värähtelevät housut ja niiden ohjain päätyy vääriin käsiin.

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 18. syyskuuta. Leffan takia Katherine Heigl on nyt paljastanut kyllästyneensä orgasmien näyttelemiseen.

– Voi hyvä Jumalani. Se oli painajaista. Se oli todella raskasta. Jalat tanssivat pöydän alla ja koko vartaloa piti koko ajan jännittää. Päivän päätteeksi tuntui siltä että olisin juossut maratonin. Kukaan ei halua 35 orgasmia päivässä, Heigl kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Viime kuussa Katherine Heigl ja hänen vastanäyttelijänsä Gerard Butler olivat tekemässä haastatteluja Beverly Hillsissä sijaitsevassa Four Seasons -hotellissa, kun tilaisuus keskeytyi yllättäen pommiuhkaan. Näyttelijät ja toimittajat evakuoitiin pikavauhtia ulos rakennuksesta, mutta pommia ei löytynyt.