Näyttelijä raivostui omista kuolinhuhuistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lähinnä ylipainonsa merkeissä viihdelehdissä poseerannut takavuosien suosikkinäyttelijä Kirstie Alley on raivostunut saatuaan tietää tuoreimmista lehtiväitteistä. Värikkäistä jutuistaan tunnettu National Enquirer -lehti kertoi nimittäin hänen tekevän kuolemaa.

Lehden mukaan 58-vuotias Kirstie Alley kärsii niin vaikeasta syömishäiriöstä, että hän on höylännyt sen sekä alituisten jojo-dieettiensä takia useita vuosia odotetusta eliniästään. Aiemmin tällä viikolla julkaistussa artikkelissa lehti lainaa lääkäriä, jonka veikkauksen mukaan tähti tulee ehkä elämään vain 62-vuotiaaksi, eli enää neljä vuotta.

Tähti itse on asiasta luonnollisesti raivoissaan. Asiasta Twitter-blogissaan kirjoittanut tähti ihmettelee miksi ylipainoiset miehet eivät saa osakseen tällaisia otsikoita.

– Ihmettelen miksi Kevin James, John Goodman, Alec Baldwin, James Gandolfini, K-Fed, Bill Shatner ja monet muut eivät ole kuolemassa seuraavan neljän vuoden aikana? Miksi vain ylipainoiset naiset? Kirstie Alley raivosi.